Bizzpluss Termopan BRASOV Termopane REHAU

termopan, termopan brasov, termopane brasov, termopane, geam, brasov, bizzpluss, geam termopan,tamplarii, pvc, ferestre, usi, ferestre termnopan, usi termopan, usi culisante, usi de intrare, usi de interior, usi glisante, plase insecte, rulouri

Profilele Ramplast

 

Avantaje profil Ramplast:

 • Profil PVC cu patru camere de izolaţie
 • Foarte bun izolant termic şi fonic
 • Având perete exterior şi interior de 3mm se încadrează în profilul de clasa A
 • Profil recomandat climatului sever - in care se încadrează şi România
 • Profile PVC cu design atrăgător.
 • Profil rezistent radiaţiilor UV şi a intemperiilor - profilul nu î-şi schimbă culoarea în timp
 • Profile in diverse culori: Albe, Stejar auriu, Mahon, Fag, combinaţii de imitaţie de lemn cu alb

Dezavantaje profil Ramplast:

 • Profil produs în România
 • Concurenţa care lucrează cu profile mai scumpe, încearcă să pună aceste profile într-o lumină defavorabilă
 • Paletă de culori relativ mică
 • Posibilitatea de aprovizionare defectuoasă a depozitelor în timp de sezon (lipsa temporară a unor repere  - care pot duce la termene de execuţie mărite) - independent de voinţa producătorului de ferestre, fapt ce poate duce la defavorizarea imaginii firmei producătoare.

Cum contracarăm defectele acestui profil?

 • Profile produse în România - Da, dar sub licenţă TECHNOPLAST - AUSTRIA Sistemele RAMPLAST se remara prin parametrii de izolare termica si fonica superiori, grad de siguranta ridicat, posibilitatea realizarii oricaror cerinte arhitecturale si sunt 100% reciclabile. Fabrica din Râmnicu Vâlcea este dotata cu utilaje automate si linii de extrudare de ultima generatie, utilizand o tehnologie de extrudare furnizata de firma austriaca Greiner. In aceste conditii produsele Ramplast ofera garantia unor profile de inalta calitate, proiectate conform standardelor europene.

Certificate de calitate

 • Concurenţa încearcă să pună aceste profile într-o lumină defavorabilă    Da, dar nu încetăm să explicăm fiecărui client, că acest profil - de clasă medie spre superioară - este superioară sau cel puţin egală unor profile foarte promovate, (Gealan, Rehau, Deceunick, Roplasto), net superioară unor profile turceşti sau bulgăreşti (gen Aplas, CCG, KMG, etc.)  iar profilele cele considerate de elită (gen Salamander, Kömmerling, Dimex, Veka etc.) sunt mult mai scumpe, nu î-şi justifică diferenţa de preţ. Comparaţia se referă la profilele de 60mm lăţime, cele de 70mm sau mai late fiind o altă categorie.
 • Paletă de culori relativ mică - Da, dar cuprinde cele mai căutate culori de pe piaţă: 
  Alb Mahon
  Stejar auriu    

   

   
 • Aprovizionare deficitară -Încercăm întotdeauna să ne creem stocuri de profile pvc si armaturi în aşa fel, încît să preîntâmpinăm aceste lipsuri de pe piaţă, şi să putem onora comenzile clienţilor în termenele stabilite.
 • În plus, avem foarte mare grijă la aspectul şi calitatea fiecărui profil, le verificăm la cumpărare unul câte unul, bară cu bară, pentru a putea elimina profilele cu eventuale zgârieturi, loviri sau alte defecte provenite din fabricaţie, transport sau manipulare defectuoasă la depozit.

Armaturi

Punem mare pret pe calitatea armaturilor, atat in proiectare cat si in finalizarea produselor finite. Deaceea folosim intotdeauna armaturi din otel zincat, cu grosime minima de 1,5mm!

Geam termopan

Fiind cea mai mare suprafaţă dintr-un ansamblu de tâmplărie, (de obicei 75-90%) este şi cel mai important element al acestuia, pentru că prin vitraj se face cel mai mare transfer de căldură. Deaceea, din punctul nostru de vedere - dar şi a normelor europene - este imperios necesar să se folosească geam termoizolant de calitate, având un coeficient de izolaţie cât mai mic

Pentru a vitra ferestrele noastre folosim exclusiv geamuri termopan de 24mm, din care foaia din interior este LowE, şi între cele două foi de sticlă în loc de aer folosim argon, având un coeficient de izolaţie de 1,1 W-m²K.

Combinaţii de sticlă fără LowE folosim doar la cerere, sau la tâmplării de interior.

Marca geamurilor folosite în producerea pachetelor termoizolante sunt:

Mai multe informatii: produse vitrare

Feronerie

Pe parcursul anilor am lucrat cu multe tipuri si marci de feronerie.

Momentan lucrăm cu feronerie VORNE, pentru că are o calitate deosebită la un pret bun.

La cerere, putem lucra cu oricare dintre următoarele mărci de feronerie:

Glafuri

Folosim glafuri de interior din PVC marca DUMAPLAST - Belgia, Kömmerling - Germania

Mai multe informatii: glafuri de interior

Accesorii

Plase insecte, rulouri, obloane, sisteme de ventilatie, etc