Bizzpluss logo
termopane-logo-header-big
termopane-logo-header-small

Bizzpluss Termopan Brasov
Rehau & Salamander

Referinte. Parerile clientilor

Mai jos puteti citi cateva dintre referintele, opiniile, recomandarile, parerile clientilor nostri...

Testimoniale:


Csabai Levente - Sacele

 • Promptitudine, profesionalism, seriozitate. Lucrări de calitate exceptionala, executare la timp. Service/reparatii executate cu atentie si pricepere.
  Recomand din toata inima!

Vuieric Traian - Bucuresti

 • Firma BIZZPLUSS condusa de dl. Zsolt Benedek - un profesionist de exceptie - executa lucrari de inalta calitate si respecta intocmai cele stabilite prin comanda/contract. Am ales aceasta firma in detrimentul tuturor firmelor din Bucuresti, unde locuiesc. Casa mea de vacanta de la Fundata este acum amenajata in totalitate de firma BIZZPLUSS. Si totul este perfect. O spun ca fost director pentru calitate la Intreprinderea de Avioane Bucuresti.

Jámbor Katalin Blanka - Satu Nou (Bv)

 • Sunt foarte multumită de serviciile firmei Bizzpluss. Fac lucruri de calitate, executate cu seriozitate și promptitudine. Voi apela și în continuare la serviciile lor.

Istrate Clara - Predeal

 • Seriozitate, calitate,profesionalism: satisfactie garantata! Recomand din toata inima!

Karp Radu - Brasov

 • Promptitudine, seriozitate, lucrare îngrijit și bine făcută!

Stergarel Marioara - Brasov

 • Recomand cu incredere a se apela la serciviile acestei firme: seriozitate, promptitudine, sfaturi utile (ex.meu), preturi acceptabile, intr-un cuvint merita sa lucrezi cu BIZZPLUSS Brasov

Angela Nicoara si Mike Ormsby - Magura - jud Brasov

 • Multumesc pentru serviciile prompte si de calitate. Dnul Zsolt si dna Izabella au raspuns intotdeauna foarte prompt intrebarilor mele legate de usa de termopan (pe email si la telefon); ei m-au ajutat sa aleg cel mai potrivit model - o usa culisanta din sticla dubla care mentine temperatura in camera si lasa sa intre lumina dinspre terasa; nu ia loc in camera si da un aspect placut/ modern casei.
  Ba mai mult, tot ei mi-au reparat si ferestrele instalate de alta firma, ferestre care nu se mai inchideau etans.
  Nu in ultimul rand, dnul Zsolt si colegul lui au urcat la Magura pe zapada/gheata si au instalat totul asa cum au promis.
  Multumesc!
  Cu siguranta voi reveni si pentru alte lucrari.

Andrei Maria si Marin - Brasov

 • Am apelat de curand la serviciile firmei BIZZPLUSS de care am fost foarte multumiti din toate punctele de vedere: calitatea materialelor si a serviciilor, promptitudine..., pe scurt raportul calitate pret excelent la aceasta firma, pe care o recomandam cu incredere

Simionescu Valentin - Brasov

 • Serios, prompt, priceput, de incredere. RECOMAND !

Mihaela si Leonard Silisteanu -Brasov

 • Suntem mulțumiți de alegerea făcută. Indicațiile de dinainte de comanda ne au fost de mare ajutor. Termenul de execuție și montaj au fost cele promise la luarea comenzii. Chiar și condițiile contractuale sunt în regulă atâta timp cât se mulează după nevoile clienților. Mii de mulțumiri și recomandam cu încredere. Familia Silisteanu.

Carmen Istrate -Predeal

 • Profesionalism, seriozitate si tarife de bun simt. Recomand din toata inima serviciile angajatilor Bizzpluss.

Agache Alexandru - Braşov

 • Am apelat acum o luna la aceasta firma pentru inchiderea unui balcon cu geamuri termopan. Acolo era o situatie speciala, deoarece structura balconului necesita ajustari serioase, pentru ca geamurile sa poata fi montate. Domnii de la Bizzpluss si-au asumat si aceaste retusuri si au reusit, in modul cel mai profesionist, sa duca lucrarea la capat. Am fost multumit de materiale, lucrare si mai ales de atitudine. Domnul Benedek Zsolt se vede ca este un om educat, caruia ii place sa faca un lucru exact asa cum trebuie facut. Va recomand tuturor sa apelati la serviciile acestei firme.

Gheorghe Liviu - Sanpetru- Brasov

 • Dupa 2 lucrari executate de aceasta firma pentru mine sunt foarte multumit de calitatea tamplariei termopan, de promptitudinea si calitatea montajului. Am fost inteles in cererile mele si am avut un sentiment placut de colaborare. Au lucrat curat si bine ceea ce se intampla mai rar. Bonusul suplimentar primit in final (3 plase de tantari) mi-a confirmat increderea initiala pe care mi-a inspirat-o de la inceput D-l Zsolt Benedek. Îi multumesc inca o data cu aceasta ocazie si ii urez succese pe mai departe.

Bogdan B. - Cărpinis

 • Angajamente respectate punctual, exigenta, profesionalism si seriozitate. Montajul este facut atent si minutios, tamplaria executata este de inalta calitate, totul este ireprosabil.
  Trag concluzia ca motto-ul d-lui Benedek este "Fac ca pentru mine!". Am apelat pentru a doua oara la serviciile firmei, si o recomand fara rezerve oricand.
  Sunt foarte multumit!

Dr.Nicoară Radu - Braşov

 • Respectarea termenelor şi profesionalism!

Popa Daniela - Braşov

 • Am consultat aprox.15 firme de termopan din Brasov si aceasta are preturile cele mai bune.

Berdea Elena - Brasov

 • Vă recomand firma Bizzpluss deoarece au produse de calitate, îşi respectă clienţii şi termenele, au preţuri bune şi lucrează îngrijit. Numai referinte bune!

Surdilă Nicolae - Brasov

 • Este o firmă serioasă, face lucrări de calitate, executare la timp.

Sziblik Gavril - Brasov

 • Sunt client vechi al firmei, sunt foarte mulţumit de produsele şi serviciile oferite de dânşii. Până acum nu am avut nicio problemă cu tâmplăriile montate acum 5 ani, şi sper să nu am nici de acum încolo. Cea mai bună reclamă a firmei este calitatea ireproşabilă a tâmplăriilor şi a serviciilor, durabilitatea în timp şi aspectul acestora.

Hârlău Gheorghe - Braşov

 • Sunteţi o firmă pe care o caracterizează seriozitatea, executarea la termen, preţul accesibil şi calitatea tâmplăriei şi a montajului.

Kiss Irina - Codlea

 • Prin recomandările făcute de o cunoştinţă am ajuns la această firmă. Mi-aţi depăşit aşteptările prin punctualitatea, seriozitatea, obiectivitatea Dvs, şi prin calitatea lucrărilor. Oricând voi avea ocazia, voi recomanda firma Bizzpluss cu toată încrederea, tuturor.

Házy Bakó Eszter - Braşov

 • Mi-au fost recomandaţi de cunoştinţe. Înainte de a comanda, am vizionat câteva lucrări executate de dânşii la alte locaţii, şi am fost mulţumită. Firma Bizzpluss oferă calitate şi seriozitate în execuţia lucrărilor, decenţă în calcularea preţurilor, nu sunt depăşite termenele de finalizare a lucrărilor, oferă sugestii în modul de execuţie a lucrărilor în folosul beneficiarului, sunt deschişi în execuţia lucrărilor noncomformiste. Într-un cuvânt: apelaţi la dânşii cu încredere!

Magyari Gábor - Braşov

 • Am apelat la serviciile firmei Bizzpluss de mai multe ori şi o să apelez în continuare la dânsii oridecâte ori va fi nevoie, pentru că sunt serioşi, folosesc materiale bune, şi execută lucrări de bună calitate la un preţ accesibil.

Bădescu Florian - Brasov

 • Sunt foarte mulţumit de felul în care arată produsul pe care l-am contractat, de calitatea acestuia, de modul în care funcţionează; pot afirma cu certitudine faptul că am făcut o achiziţie bună si utilă.

Andrieş Constantin - Brasov

 • Efectuează lucrul cu simţ de răspundere, fabrică tâmplării de calitate şi le aduce la timpul stabilit. Am căpătat astfel un plus de comfort în locuinţă prin etanşeitate, izolaţie termică şi fonică. Am scăpat de zgomotul enervant produs de maşini

Székely Csilla - Satu Nou

 • Firma D-lui Benedek Zsolt a utilat parohia noastră evanghelică lutherană din Satu Nou cu ferestre termoizolatoare de tip termopan. Ca beneficiari al lucrărilor, cele mai importante cerinţe ale noastre către firma executantă au fost: să ofere produse şi servicii de calitate, precizie şi să fie de încredere. Acum, după efectuarea lucrărilor putem spune, că dl. Benedek Zsolt şi firma sa s-au achitat de aceste sarcini cu brio. Prin profesionalismul lor au reuşit să realizeze nişte ferestre, care corespund în totalitate aşteptărilor, pretenţiilor şi exigenţelor noastre, atât din punct de vedere al designului, cât şi din punct de vedere al funcţionalităţii şi utilităţii lor. Le mulţumim!

Marosi Valentin - Braşov

 • Recomand firma Bizzpluss - Termopan Brasov tuturor! Am fost într-adevăr mulţumit de produsele lor şi serviciile prestate!

Dinu Ionescu - Braşov

 • Nu cunosc foarte multe despre firmă, dar am încredere mare în conducătorul ei. Am comandat şi nu-mi pare rău!

Misa...

 • datorita seriozitatii, calitatii, promptitudinii si alte asemenea, ma intorc din nou la aceasta firma pentru o noua comanda. Numai cuvinte bune (este bine ca se mai gasesc asemenea firme si oameni). MISA

Experiență din 2004

Cereți o ofertă!

Recomandați-ne!

follow me on facebook