Bizzpluss logo
termopane-logo-header-big
termopane-logo-header-small

Bizzpluss Termopan Brasov
Rehau & Salamander

Rulouri exterioare cu lamele din aluminiu

fereastra termopan cu rulou aplicat

Folosirea rulourilor exterioare cu lamele termoizolate din aluminiu la ferestre asigura sporirea confortului spatiului de locuit, ridicand gradul de izolaţie termica si fonica, asigurand o protectie solara eficienta, filtrand total sau partial accesul luminii in incapere.

Rulourile exterioare pot asigura intimitatea locuintei fata de curiosii de afara, ele sunt o protectie antiefractie suplimentara si nu in ultimul rand, pot asigura o însemnată economie de energie, prin care se amortizează rapid costul rulourilor.

Bizzpluss SRL din Brasov va ofera rulouri exterioare de calitate din aluminiu marca Aluprof - Polonia

logo Aluprof

lamele rulou din aluminiu

Lamelele rulourilor din aluminiu sunt umplute cu spuma poliuretanica, pentru a asigura un plus de izolatie termica si fonica.


Atat lamelele, cat si ghidajele si caseta rulourilor pot fi vopsite in diferite culori RAL sau imitatii de lemn.


Tipuri de rulouri exterioare:

Rulouri aplicate

fereastra termopan cu rulou aplicat

Rulourile aplicate sunt destinate clienţilor care au deja ferestrele termopan montate. În acest caz, ruloul va fi pozitionat (dacă este posibil) în exteriorul ferestrei.

Rulourile aplicate pot fi actionate manual, cu snur sau panglica, din interior sau exterior, cu manivela, sau pot fi actionate electric, cu intrerupator, sau telecomanda. Daca rulourile sunt actionate manual din interior, rama ferestrei va fi gaurita pentru a se introduce sistemul de acţionare.

Sinele de ghidare ale lamelelor sunt prefazute cu perii, pentru a imbunatati izolatia ruloului si pentru manevrare mai silentioasa.

rulou aplicat vedere din interior

De obicei, la rulourile aplicate montate pe ferestre existente, intre spaleti, caseta ruloului coboara un pic si in fata geamului termopan. Inaltimea casetei ruloului depinde de inaltimea ferestrei.
sectiune caseta rulou (Trebuie sa incapa in caseta tot covorului de lamele rulat pe ax.
Cu cat sunt mai multe lamele, cu atat creste diametrul lamelelor rulate, implicit creste si inaltimea si adancimea casetei)

Ruloul aplicat poate fi dotat si cu plasa contra insectelor de tip rulou. In acest caz, plasa va fi instalata in spatele lamelelor.

Rulouri suprapuse

fereastra termopan cu rulou aplicat

Rulourile suprapuse sunt destinate ori clienţilor care isi schimba ferestrele vechi, dotate deja cu rulouri suprapuse din lemn (avand caseta ruloului in interiorul camerei), ori clientilor care i-si construiesc o locuinta noua, si prevad folosirea rulourilor suprapuse inca din faza proiectarii.

In cazul rulourilor suprapuse, caseta ruloului este vizibila din interiorul camerei (caseta fiind izolata termic), insa nu este vizibila din exterior.
rulou suprapus avand covorul de lamele coborat In cazul in care ruloul este ridicat, lamelele nu obtureaza deloc vizibilitatea, lamela finala parca intra in perete.

Rulourile suprapuse pot fi actionate manual, cu snur, cu manivela, sau pot fi actionate electric, cu intrerupator, sau telecomanda.

Sinele de ghidare ale lamelelor sunt prefazute cu perii, pentru a imbunatati izolatia ruloului si pentru o manevrare silentioasa.

Ruloul suprapus poate fi dotat si cu plasa contra insectelor de tip rulou. In acest caz, plasa va fi instalata in fata lamelelor ruloului.

Experiență din 2004

Cereți o ofertă!

Recomandați-ne!

follow me on facebook