Bizzpluss logo
termopane-logo-header-big
termopane-logo-header-small

Bizzpluss Termopan Brasov
Rehau & Salamander

Politica noastra de preturi

Atentie! Nu suntem firma cu cele mai ieftine produse si servicii!

Am putea face si produse mai IEFTINE.
Dar nu vrem.
Pentru ca ar fi in dauna Dvs!

Orice produs are costuri. Costuri de materiale, costuri de energie, transport, chirii, salarii, impozite, si multe altele. Ca sa putem ieftini un produs, ar trebui sa taiem fonduri de undeva ...

Cum am putea ieftini? In trei moduri:

1. Am putea micsora adaosul nostru

angryman

.. ceea ce se va reflecta in pierderi, salarii mai mici ai angajatilor, conditii de munca mai vitrege, care vor duce la pierderea motivatiei salariatilor de a lucra atent, ingrijit, exigent... Angajatii nostri ar fi mereu nemultumiti, prea nervosi, plini de ganduri si probleme, rezultand astfel produse si servicii de calitate mai slaba.

Si nu vrem asta, pentru ca Dvs - Clientul firmei - veti fi dezamagit!

2. Am putea reduce costurile cu materiale

balama

In acest sens va trebui sa cautam produsele cele mai ieftine (care evident sunt de calitate indoielnica), produse si componente, care in scurt timp armatura vor provoca neplaceri in functionarea si utilizarea tamplariilor termopan. (balamale fara posibilitate de reglaj, armaturi subtiri, spre deloc, suruburi putine, sticla de calitate inferioara, etc...)

Si nu vrem asta, pentru ca Dvs - Clientul firmei - veti fi dezamagit!

3. "Las' ca merge si fara..." - "Las' ca-i bine si asa..."

las' ca merge si asa

A treia, si cea mai obraznica, dezonoranta metoda de a scadea pretul produsului ar fi sa facem "economie" la materiale, la unele piese componente esentiale...

Adica sa nu le mai punem deloc... - cum dealtfel fac majoritatea firmelor cu produse "mai ieftine" (ex: lipsa armatura de otel in interiorul profilelor, lipsa componentelor esentiale de feronerie, de etansare, suruburi, spuma poliuretanica, etc).

Ce va rezulta de aici? Functionare defectuoasa, produse cu durata de viata redusa, etc.

Produse bune, cu functionare de lunga durata!

Stim, ca multi producatori utilizeaza metodele mai sus mentionate pentru a reusi sa scada pretul produselor lor un pic sub preturile concurente.

De unde stim?

Stim, pentru ca ne ocupam si de reparatii termopane, si vedem in fiecare zi capcanele produselor "ieftine", in care au intrat - si intra in continuare foarte multi dintre clienti.

pe bune

Si pentru ca tinem la reputatia noastra si la imaginea pozitiva, pe care am reusit sa ne-o cream, nu folosim si nu vom folosi niciodata "trucurile" de mai sus!

Pentru ca ne dorim produse bune, de calitate, fara probleme de functionare, etansare, condens, etc.

Si pentru ca ne dorim preturi corecte, de bun simt, in care se reflecta atat calitatea produselor noastre, cat si preocuparea si respectul nostru fata de client.

Sincer!

Experiență din 2004

Cereți o ofertă!

Recomandați-ne!

follow me on facebook